


IHS - SUPREME WHEY 750g
Opis
IHS - SUPREME WHEY 750g
Produkt przeznaczony dla wszystkich sportowców pragnących uzupełnić swoją dietę o białko, do stosowania w fazie rozbudowy masy mięśniowej, jak również w fazie redukcji nadmiernej ilości tkanki tłuszczowej.
Produkt jest wytwarzany wyłącznie z wysokiej jakości koncentratu, izolatu i hydrolizatu białek serwatkowych pozyskiwanych metodą mikrofiltracji w niskich temperaturach.
Tabela wartości:
Skład jakościowy w tym substancje czynne | Wartość w jednej porcji (30 g) | Stopień realizacji dziennego zapotrzebowaniawyrażony w % wg norm RDS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 112,5 kcal / 487 kJ | - |
Tłuszcze | 1,4 g | - |
W tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,84 g | - |
Węglowodany | 4,5 g | - |
W tym cukry proste | 1,4 g | - |
Białko | 21 g | - |
Błonnik | 0,36 g | - |
Sól | 0,06 g | - |
RDS – referencyjne dzienne spożycie podane w % |
Aminogram:
Profil aminokwasowy hydrolizatu białek serwatkowych zawartych w produkcie | |
---|---|
Rodzaj aminokwasu | Masa podana w gramach na 100 g produktu |
alanina | 2,96 g |
arginina | 1,76 g |
kwas asparaginowy | 7,04 g |
cysteina | 1,36 g |
kwas glutaminowy | 2,2 g |
glicyna | 2,5 g |
histydyna | 11,5 g |
izoleucyna | 1,3 g |
leucyna | 3,9 g |
lizyna | 8 g |
metionina | 5,9 g |
fenyloalanina | 1,5 g |
prolina | 4,98 g |
seryna | 3,9 g |
treonina | 3,7 g |
tryptofan | 1 g |
tyrozyna | 2,1 g |
walina | 3,9 g |
Składniki:
Mikrofiltrowany koncentrat, izolat i hydrolizat białek serwatkowych; zagęstniki: guma guar, guma ksantanowa; substancje słodzące: sacharynian sodu, sukraloza. Dla smaku ciastka: aromat biszkoptowy, dla smaku czekoladowego: aromat czekolady; barwnik: brąz czekoladowy, dla smaku owoce lasu: aromat owoców lasu; barwnik: czerwień koszenilowa, dla smaku tiramisu: aromat tiramisu, dla smaku wanilii: aromat waniliowy, dla smaku kokosowego: aromat kokosowy, dla smaku kawy: aromat kawy; barwnik: brąz czekoladowy, dla smaku banana: aromat banana; barwnik: żółcień pomarańczowa, dla smaku migdałowego: aromat migdałowy. ZAWIERA SUBSTANCJE SŁODZĄCE. ZAWIERA SKŁADNIK ALERGENNY, KONCENTRAT BIAŁEK SERWATKOWYCH (MLECZNYCH).
Stosowanie:
1 porcję (1 miarkę) produktu, rozpuścić w 200 ml wody lub mleka. Spożywać raz dziennie bezpośrednio po przygotowaniu. Miarka wewnątrz opakowania. UWAGA: NIE PRZEKRACZAĆ ZALECANEJ DZIENNEJ PORCJI (30 g).